Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Dnes už si ho jinak než s holou hlavou televizní diváci ani neumí představit. Jenže byly doby, kdy měl tento známý český herec na hlavě více než jen vlasovou pustinu.

„Vlasy mi začaly padat relativně brzo, takže jsem to nezakrýval žádnou přehazovačkou, ale vybral jsem si sestřih na krátko. Ale někteří spolužáci z FAMU ještě vzpomínají na dobu, kdy jsem nějaké vlasy měl,“ říká pobaveně herec Robert Jašków. Ten na sebe strhnul pozornost v řadě filmů a televizních seriálů.

Hvězdu z něj udělal seriál Expozitura, kde hrál tenhle trutnovský rodák hlavní mužskou roli. Na Nově si ho od té doby ale zjevně oblíbili, jelikož ho obsadili například i do populárního seriálu Kriminálka Anděl. A jakou roli mu tam vybrali? To se můžete podívat už dnes večer od 20:00 na Nově, my jen prozradíme, že tam má hlavu jako koleno. V naší fotogalerii se pak můžete ještě mrknout na archivní fotografie Roberta z doby, kdy si mohl dovolit nosit delší vlasy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám