Hlavní obsah
Článek

Modelka a influencerka Agáta Hanychová (38) a mediální magnát Jaromír Soukup (55) vůbec poprvé poskytli společný rozhovor. Agáta už Super.cz přiznala, co miluje na svém novém partnerovi. Co se naopak mediálnímu magnátovi líbí na Agátě?

"Hlavně ta její energie. Krása, tu všichni vidíme," řekl Super.cz Soukup a Agáta se zarděla. "Máme společný smysl pro humor a společné koníčky kromě kola," prozradila Agáta. "Ale na kole jezdíš bezvadně, i když pravdou je, že Agáta kolo moc nemusí. Já zase neumím jezdit na wakeboardu, surfovat. Takže když já jdu na kolo, Agáta jde surfovat," dodal Soukup.

Hanychová, která sport miluje, překvapila, že ve většině aktivit je Soukup daleko před ní. "Jaromír dělal desetiboj, má určitě lepší fyzičku než já. Taky méně kouří, to pomáhá," uzavřela se smíchem.

O tom, jak jim to spolu klape, se dozví i televizní diváci. Hanychová se Soukupem připravují společný pořad Agáta Jaromíra Soukupa. Na barrandovské televizi se bude vysílat v přímém přenosu třikrát týdně - od pondělí do středy.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám