Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tenisová legenda Serena Williams (42) měla v pondělí při zápasu na US Open s Dankou Kovinić v hledišti obrovskou oporu v podobě své dcerky Olympie. Ta mamince fandila tak vehementně, že se stala miláčkem kamer i diváků. Jistě i díky ní se podařilo Sereně poměrně hladce ovládnout zápas a zvítězit v poměru 6-3 a 6-3.

Třiadvacetinásobná grandslamová vítězka si vzala s sebou na stadion v New Yorku svou největší fanynku, která maminčinu hru prožívala po boku svého tatínka a Serenina manžela Alexise Ohaniana (39).

Obě byly přitom sladěné do podobného tenisového úboru v černé barvě s nespočtem ručně našívaných drobných diamantů ve spolupráci se Sereniným sponzorem a její značkou šperků Serena Williams Jewelry. Ve stejném designu byla zpracována i jejich sportovní obuv.

Roztomilá Olympia měla navíc podobný účes s copánky a korálky, se kterým její maminka v roce 1999 poprvé vyhrála US Open.

Pro čtyřicetiletou sportovní ikonu se jedná o velmi emotivní turnaj, jelikož se proslýchá, že po jeho skončení by mohla oznámit konec kariéry.

Související témata:
Olympia

Reklama

Další články

Načítám