Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Populární americký herec s mimořádným komediálním talentem Jonah Hill (38) se minulý týden svěřil se svými psychickými problémy. Prozradil, že se rozhodl stáhnout do ústraní, aby chránil své duševní zdraví. Dlouhých dvacet let totiž bojoval se záchvaty úzkosti, které prý zhoršily jeho vystupování na veřejnosti. A nyní se zdá, že rozhodnutí to bylo více než správné, jelikož se očividně zaměřil na svou lásku Sarah Brady…

Se Sarah tvoří herec pár zhruba rok, a jak bylo na pláži v Malibu vidět, stále se jí nemůže nabažit. Jonah ji neustále zahrnoval polibky a udržoval s ní tělesný kontakt. Je vidět, že láska je v jeho případě tím nejlepším lékem na všechny chmury. A kdo je vlastně ona tajemná dívka? Jde o čtyřiadvacetiletou americkou profesionální surfařku, fotografku, aktivistku a influencerku.

Na Oscara nominovaný herec, jehož si určitě vybavíte například z filmů Vlk z Wall Street, Zbouchnutá, Dostaň ho tam či Moneyball, prošel během posledních jedenácti let neuvěřitelnou transformací. V roce 2011 začal na radu Brada Pitta s hubnutím, aby podle svých slov zaujal i ve vážnějších rolích. Shodil téměř dvacet kilo, ale kvůli roli ve snímku Týpci a zbraně musel naopak přibrat, a to na 122 kilogramů, což je při jeho výšce opravdu dost. Okolí se dokonce začalo strachovat o jeho zdraví. Od té doby šla ovšem ručička váhy opět dolů.

Ačkoli byli všichni z jeho poslední proměny paf, herec nakonec požádal fanoušky, aby jeho vzhled již dál nekomentovali, což odůvodnil následovně: „Vím, že to myslíte dobře, ale laskavě vás žádám, abyste nekomentovali mé tělo, ať už v dobrém, nebo špatném, chci vám zdvořile oznámit, že to není žádoucí a necítím se dobře. Velký respekt.“

Reklama

Další články

Načítám