Hlavní obsah
Článek

Když minulý týden vyšlo najevo, že Jennifer Flavin (54) podala žádost o rozvod se Sylvesterem Stallonem (77), nejednoho fanouška to překvapilo. O to větším překvapením byl důvod, který v rozvodových dokumentech uvedla. Její choť podle ní úmyslně plýtval manželským majetkem.

Představitel Rockyho nyní prostřednictvím svého právníka reagoval. „Manžel se nedopustil žádného jednání, které by představovalo úmyslné rozhazování, vyčerpání nebo plýtvání manželským majetkem,“ zní odpověď.

Ohradil se také proti žádosti Flavin na výhradní nárok na využívání jejich společného domu v Palm Beach.

Stallone popřel, že by za rozpadem manželství bylo něco triviálního jako například spor kvůli psovi, o kterém se spekulovalo, nebo jeho časté pracovní cesty. Uvedl, že se s manželkou zkrátka odcizili.

„Naše cesty se prostě rozešly. Mám Jennifer ve velké úctě. Vždycky ji budu milovat, je to úžasná žena. Nejhodnější člověk, jakého jsem kdy poznal,“ uvedl pro TMZ.

Rozchod páru vyšel najevo poté, co si herec nechal předělat portrét manželky na rameni na obrázek psa Butkuse, svého filmového mazlíčka z Rockyho. Ačkoliv tehdy zvěsti o krizi vyvracel, o pár dní později vyšlo najevo, že bývalá modelka podala žádost o rozvod.

„S lítostí oznamuji, že jsem po 25 letech požádala o rozvod s manželem Sylvesterem Stallonem. I když už nebudeme manželé, vždycky si budu vážit téměř 30 let vztahu, který jsme spolu prožili, a vím, že jsme oba oddaní našim dcerám,“ poskytla krátce poté vyjádření pro People.

Jennifer a Sylvester spolu mají dcery Sistine (24), Scarlet (20) a Sophii (26).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám