Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rozešli se v roce 2019 po čtyřech letech vztahu a mají spolu pětiletou dceru Leu. Modelčin nejnovější instagramový příspěvek z jejich společné dovolené na Bahamách ovšem okamžitě rozvířil spekulace, že si k sobě Irina Shayk (38) a Bradley Cooper (49) znovu našli cestu.

Plavkový snímek, na němž s Bradleym krmí prasátka, popsala modelka srdíčkem, a fanoušci zahořeli nadějí, že se k sobě jejich oblíbenci vrátili.

Je známo, že spolu bývalý pár vychází skvěle. I střídavá péče o dcerku jim klape. Od rozchodu byli několikrát viděni spolu, dokonce jak se drží za ruce.

Irina byla naposledy romanticky spojována s rapperem Kanyem Westem, a sice loni v červnu, kdy si spolu vyrazili do Paříže. Podle zdrojů z modelčina okolí ale nikdy nešlo o nic velkého.

Hollywoodský štramák Cooper má v posledních měsících údajně randit s političkou Humou Abedin. Předtím byl zase spojován s herečkou Dianou Argon.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám