Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká zpěvačka a členka kdysi velmi populární kapely Pussycat Dolls Ashley Roberts sice za pár dní oslaví jednačtyřicáté narozeniny, postavou ale stále připomíná spíš dívky o polovinu mladší. Talentovaná blondýnka si tak s klidným svědomím i vědomím, že si na ni kdykoli mohou počíhat paparazzi, může dovolit vyrazit na pláž v bikinách zakrývajích jen nezbytné minimum.

Ashley skutečně fotografové před pár dny přistihli během dovolené v Marbelle, jak kráčí v sytě růžových bikinách po tamních ulicích, a asi aby přece jen náhodou nepohoršovala, oblékla si přes ně do stejné barvy sladěnou tuniku. Ta byla ovšem pouze ze síťoviny, a tak hlavně z dálky nebylo ani poznat, že přes plavky vůbec něco má. Roberts tak podpořila svou dávnou přezdívku Barbie Doll, kterou jí kdysi začali říkat její věrní fanoušci.

Po chvilce se setkala s kamarádkou, která byla oblečena velmi podobně, pouze vše ladila do černé barvy. Následně si to dámy namířily na pláž, kde jistě také budily pozornost.

U Ashley se ovšem není čemu divit, co se její postavy týče. Její úplně původní vášní je totiž tanec, se kterým začala už ve třech letech, a moderní tance má dokonce vystudované. V soutěži Strictly Come Dancing před pár lety skončila těsně na druhém místě za moderátorkou Stacey Dooley.

Momentálně se Ashley však věnuje kromě sebeprezentace na sociálních sítích hlavně moderování. S Jamiem Theakstonem a Amandou Holden uvádí ranní pořad na rádiu Heart nazvaný Breakfast Show.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám