Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to teprve pár dní, kdy policie odložila půlroční vyšetřování herce Pavla Trávníčka, který měl obtěžovat ženy. „Kriminalisté případ odložili, protože se nejednalo o podezření z trestného činu,“ řekl v pátek Novinkám mluvčí Jan Daněk. O kauze poprvé promluvila i hercova manželka Monika.

"Tohle období bylo hodně náročné. Naši rodinu to zasáhlo a jsem ráda, že všechno proběhlo, jak mělo. Máme skvělého právníka a myslím, že mi ani nepřísluší se k tomu vyjadřovat. Teď se bude řešit jenom otázka odškodnění," řekla Super.cz Monika, která minulý týden s manželem oslavila 7 let od svatby a sedmnáct let společného života.

Pavel Trávníček (73) se zcela stáhl z veřejného života, přestal i hrát. "Už v předchozích rozhovorech zmiňoval, že končí, chce si užívat klidu, rodiny, malého a cestování. Tohle přání mu plním, ať si užívá, a mě práce baví a naplňuje," doplnila Monika, která si prožila své ohledně spekulací o jejím vztahu s houslistou Jaroslavem Svěceným (63).

"To už je snad pasé, pracujeme spolu, potkáváme se a naštěstí je práce dost," uzavřela Monika, která připravuje další umělecké projekty, o nichž také promluvila v našem videu.

Reklama

Další články

Načítám