Hlavní obsah
Článek

Manželka moderátora a herce Jiřího Krampola (85) Hana Krampolová (†59) má po dvaceti letech konečně zase pořádné zaměstnání. Jen hůře placené. Po Agátě Hanychové zdědila v primáckém Top Staru rubriku Deníček, za který inkasuje deset tisíc měsíčně hrubého. „A budeme točit erotické záběry u nás doma ve vaně,“ slibuje průšvihářka Hanka.

„S Jirkou dohromady máme asi pět tisíc za díl. Tady ale nešlo o peníze, spíš o to, že mě ten nápad neskutečně chytl a pořád vymýšlím, co bych pro diváky natočila. Poprvé jsem do Primy poslala dvě hodiny materiálu. Uvidíme, zda mi brzy nedojdou nápady,“ bojí se Krampolová, která na sebe nedávno upozornila, když po ní manžel s kamarádkou chtěli milostné hrátky ve třech, ona se rozčílila a v alkoholickém opojení praštila manžela paličkou na maso. Nyní už se cítí být v pořádku.

„Potřebuju se něčím zaměstnat. A od té doby, co točím, mi připadá, že jsem omládla i v obličeji,“ pochvaluje si Krampolová. „Docela změna, ne? Ještě nedávno troska a teď hvězda. A to se chystáme mít erotický večer. Vlezu si do vany a Jiříček mě bude natáčet. Snad to budou vysílat po desáté hodině večerní,“ dodala s úsměvem Hanka.

Reklama

Další články

Načítám