Hlavní obsah
Článek

V jubilejní desáté řadě show Česko Slovensko má talent není nouze o skvělé akrobatické, pěvecké ani taneční výkony. Tak jako pokaždé se ale do soutěže hlásí i účastníci, kteří si od poroty ve složení Diana Mórová (54), Jakub Prachař (40), Jaro Slávik (49) a Marta Jandová (49) zaslouží takzvaný „zlatý bzučák“ a spíše jim vykouzlí úsměvy na tváři, než že by je nadchli svými výkony.

Jedním takovým byl i osmadvacetiletý Jiří Tomeš, který se pokusil interpretovat písničku Toxic od Britney Spears (42). Není divu, že byl tento rodák z Nového Bydžova značně nervózní, protože troufnout si na někdejší popovou princeznu není jednoduché pro nikoho, natož pro manipulačního dělníka, který nemá zpěv jako hlavní obor.

V práci mu ale řekli, že zpívat umí, a tak to šel zkusit, ač se mu prý moc nechtělo. Už jako malý prý zpíval ve školce ve sboru, ale ani tak bohužel nedal jediný tón správně.

A to mu během zpěvu tanečně sekundovali moderátoři Talentu Jasmina Alagič (34) a David Gránský (32). Jako první to ale nevydržel Jaro Slávik, který nekompromisně stlačil tlačítko bzučáku. Na ukázku netradičního podání Britney Spears se podívejte ve videu.

Reklama

Další články

Načítám