Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Madonna (65) na Instagramu sdílela sérii nových fotografií, které u mnohých jejích fanoušků vyvolávají rozporuplné reakce. Zdají se být navíc až nerealisticky upravené. S porcelánově hladkou tváří a růžovými vlasy na nich popová ikona ve svých 64 letech vypadá jako teenagerka.

Zpěvačka má na většině z fotografií na sobě pouze černý korzet, punčochy, lodičky na vysokých podpatcích, rukavice a velké množství šperků. Poněkud kontroverzní je pak její válení se po zemi u záchodové mísy, vše je ovšem vyobrazeno v uměleckém pojetí.

Soubor celkem devíti snímků v barevném i černobílém provedení Madonna popsala větou: „Někdy se prostě musíte zamknout na záchodě.“

Slavná provokatérka tak navazuje na kontroverzní focení pro magazín Paper, které mělo symbolizovat oslavu jejích nedávných 64. narozenin. Zpěvačka je na nich vyobrazena na divoké party v queer společnosti, kde předvádí francouzský polibek nebo olizování bradavky.

Madonna se na výsluní drží už neuvěřitelné čtyři dekády, osmatřicet let například uplynulo od uvedení jejího megahitu Like A Virgin. Zároveň je nejúspěšnější ženskou umělkyní v historii, co se týče počtu prodaných hudebních nosičů, právem jí tak náleží zápis v Guinnessově knize rekordů.

Po rozvodu s režisérem Guyem Ritchiem se zaměřila na mnohem mladší partnery, letos v dubnu se po třech letech rozešla s osmadvacetiletým přítelem Ahlamalikem Williamsem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám