Hlavní obsah
Sabina Tesařová
Článek

O Angelině Jolie (48) se vždy mluvilo jako o jedné z nejkrásnějších hereček současnosti. Svými neskrývanými půvaby očarovala nejednoho muže, nespočet hereckých kolegyň ji obdivuje a přeje si mít aspoň kousek z její krásy. V poslední době ale hvězda ztrácí na šmrncu, za což může její velmi štíhlá postava. K ní se také rozhodl vyjádřit jeden z prominentních lékařů.

Mnozí fanoušci tvrdí, že Angelininy křivky nejsou to, co bývaly. Ten tam je plný dekolt, ty tam jsou svůdné ženské boky. Své velmi útlé tělo herečka nedávno předvedla i na předávání Oscarů.

„Už mě nebaví mlčet o tomto tématu. Je viditelně podvyživená. V žádném případě bychom ji neměli považovat za příklad krásy, i když je to pěkná žena,“ nechal se slyšet doktor Drew Pinsky v televizní show The View, který svým prohlášením reagoval na fotografie z oscarového večera.

To, že partnerka Brada Pitta (60) nevypadá zdravě, je očividné. Časopis Grazia v minulosti dokonce přinesl informaci, že herečka doslova přežívá na 600 kaloriích denně, což je velmi málo -  doporučená denní dávka pro ženu je něco kolem 2000 kalorií.

I přesto, že je Jolie zaměstnanou ženou, měla by se začít snažit dodržovat správnou životosprávu, jinak se bude muset brzy svěřit do péče odborníků.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám