Hlavní obsah
Článek

V těchto dnech můžete v Praze potkat sexy portugalského modela, moderátora a influencera Rubena Ruu. A proč tento kocour zavítal do Prahy? Důvod je jasný, ve středu proběhne v našem hlavním městě světové finále Elite Model Look 2022. Česko reprezentují finalisté Richard Reischig a Julia Krzywoń.

Právě Ruben je jedním z mentorů, kteří pomáhají finalistům být sebejistí a v modelingu co nejlepší. „Je úžasné těmto lidem pomáhat, připomíná mi to začátky v modelingu, které mi změnily život. Bylo mi 15, když jsem začínal, odbourával jsem strach a šel si za svým snem,“ svěřil se Super.cz. Svým vypracovaným tělem zaujal dámské pokolení po celém světě. „Nechodím cvičit každý den, ale odmalička jsem plaval. Snažím se cvičit třikrát týdně. Je mi 35, musím se držet v kondici.“

A dámy, pokud si na tohoto hezouna brousíte zoubky, zklameme vás. Je šťastně zadaný a nehodlá na tom nic měnit. „Slečny, nejsem k mání. Jsem tu pracovně a jsem nadšený, že tu mohu být a třeba se s vámi potkat na středečním galavečeru,“ zasmál se během rozhovoru Ruben Rua.

Reklama

Další články

Načítám