Hlavní obsah
Článek

Oblíbená americká herečka Jennifer Love Hewitt (33), kterou znáte z thrilleru Tajemství loňského léta, v současné době propaguje nový seriál s názvem The Client List. A rozhodla se dokázat, že není žádná stydlivka. Kvůli nové roli zapózovala před objektivem fotoaparátu pouze v lechtivém spodním prádélku.

I když byla herečka v posledních měsících viděna s pár kily navíc, kvůli kampani na svém těle neskutečně zapracovala, a musíme uznat, že jí to nesmírně sluší.

Hollywoodská kráska se na promo fotografiích stylizovala do role sexy divy s bohatou hřívou a bujným dekoltem. I když není jasné, zda její poprsí bylo graficky upraveno, notná dávka sexappealu se jí nedá upřít.

V seriálu The Client List, který bude vysílat televizní kanál Lifetime, si půvabná brunetka zahraje svobodnou matku, která vede dvojí život. Je matkou tří dětí, její manžel nemůže kvůli zranění pracovat a rodině hrozí, že nebude mít kde bydlet. Jennifer přijme nabídku pracovat v masážním salónu, jenže brzy zjistí, že její klienti čekají mnohem více, než jen uvolnění ztuhlých svalů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám