Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Doby, kdy tetování bylo takovým negativem, že pánové s velkými kérkami neměli v soutěžích krásy šanci umístit se na předních příčkách, jsou pryč. Důkazem je aktuální vítěz soutěže Muž roku, třiadvacetiletý fitness trenér Matěj Švec. Obrázky má pokrytá záda, prsa i stehna. Vidět je můžete v naší fotogalerii i na videu.

"Mám radost, ale přál jsem to každému z kluků," míní rodák z Velešína, kterého čeká řada povinností spojených se soutěží a také reprezentace České republiky na mezinárodním klání Mr. International. "Jsem připravený věnovat tomu čas a přiznávám, že bude velký problém s angličtinou," uznal sebekriticky.

Všechny vždy zajímá, zda jsou vítězové zadaní. Matěj je volný, takže ho na finále přijeli podpořit pouze rodiče a kamarád, se kterým má v Krumlově posilovnu. "Jsem single už dva roky. Možná něco dělám blbě. Anebo ještě nepřišla ta pravá," krčil rameny Matěj, který prý nemá vyhraněný typ, ale líbí se mu například modelka Nikol Švantnerová (31).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám