Hlavní obsah
Nicol Prosová
Článek

Úmrtí Hany Zagorové (†75) zasáhlo každého, kdo ji znal, a hudební svět se zahalil do vzpomínek na slavnou zpěvačku. Že měla Hana Zagorová srdce ze zlata, dokazuje i video, které zaslala hercům, kteří už měsíce pracují na muzikálu Biograf láska, kde zazní hity legendární devítinásobné zlaté slavice.

Zagorová byla nadšená, když zjistila, že se muzikál Biograf láska bude točit okolo jejích nejslavnějších hitů. Ze zdravotních důvodů ovšem nemohla dorazit na tiskovou konferenci k muzikálu, a tak doma natočila video, aby herce pozdravila. A nebyla by to ona, kdyby nepřidala krásný vzkaz.

"Těším se, že znovu ožívá Biograf láska. Moc bych chtěla poblahopřát celému týmu a popřát krásnou práci," usmívala se „Hanička písnička“ a dodala: "Aby se muzikál dařil, aby se plnila očekávání, aby vám přinesl hrozně moc radosti, stejně jako ty písničky přinesly mně, když jsem je natáčela," vzpomínala před časem, když video natáčela.

Hercům nezapomněla popřát hodně štěstí. "Moc vás zdravím, přeji hodně štěstí a moc se těším," ukončila svou zdravici.

Lítost vyjadřují i samotní herci, kteří doufali, že se legenda dostaví na premiéru v divadle Kalich a oni jí budou moci vzdát hold. Patří k nim mj. Denisa Nesvačilová, Milan Peroutka nebo Míša Tomešová. „Chci jí nahoru vzkázat, že v písničkách tu bude s námi všemi dál, a že jí za ně moc děkujeme. A že budeme hrát jenom pro ni,“ řekl Super.cz ve vzpomínce Peroutka.

Právě v Kalichu také proběhne veřejné rozloučení s Hanou Zagorovou. Plánováno je na středu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám