Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kim Kardashian (43) je proslulá svými oblými křivkami, které z ní učinily objekt sexuální touhy mnoha mužů. Avšak i mistr tesař se někdy utne a i taková módní ikona jako je Kim, může šlápnout vedle. Podle britského deníku Daily Mail se tak stalo například v sobotu, kdy si s matkou Kris Jenner zašla na nákupy. Ačkoli je pochopitelné, že se chce Kim cítit pohodlně, legíny tentokrát nebyly tou nejlepší volbou, jelikož zdůraznily Kiminy hodně štíhlé nohy v poměru s macatějším zadečkem.

Přestože Kim své boky a pozadí dává na odiv ráda v upnutých minišatech, sama by určitě v této oblasti nějaké to kilo shodila ráda. Dokazuje to i její časté nošení stahovacího spodního prádla, které jí tu a tam z minisukně vykoukne. Nejznámější ze sester Kardashianových navíc na sobě tvrdě pracuje a cvičí téměř každý den s osobním trenérem v posilovně. V poslední době si navíc jednatřicetiletá hvězda reality show oblíbila také tenis.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám