Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ivana Gottová (48) se přidala ke známým osobnostem, které veřejně zavzpomínaly na Hanu Zagorovou (†75). „Hanička Písnička“, jak se jí přezdívalo, zemřela v pátek 26. srpna ve věku 75 let.

Na Hanu Zagorovou bude Gottová vzpomínat jako na „okouzlující, milující, pokornou, elegantní, chápavou a přátelskou bytost s báječným smyslem pro humor“ a také jako na „výjimečnou a talentovanou zpěvačku, která za sebou zanechala ohromný hudební odkaz“.

Mezi její nejznámější písně patří Můj čas, Jinak to nejde, Je naprosto nezbytné, Já se vznáším, Maluj zase obrázky, Studánko stříbrná a mnoho dalších.

„Jsem vděčná za každou společně strávenou chvíli. Štefanovi a rodině vyjadřuji nejhlubší soustrast. Haničko, děkuji Ti za vše, sbohem,“ dodala Gottová za celou svou rodinu.

Také mnoho fanoušků projevilo Štefanu Margitovi (67) soustrast. Pro mnohé z nich byla Hana Zagorová mezi zpěvačkami tím, kým byl Karel Gott (†80) mezi zpěváky. „Po laskavém králi odešla i naše královna“ či „Už zase zpívají spolu“, píší lidé pod příspěvek Gottové.

Poslední rozloučení s Hanou Zagorovou by se podle prvních informací mělo konat ve středu v divadle Kalich.

Reklama

Další články

Načítám