Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Takový luxus se hned tak nevidí a Jana Přeučila (87) s manželkou Evou Hruškovou musel vyjít na pořádnou sumičku. "Snad nás budou režiséři často obsazovat, abychom se trochu zahojili," řekl Super.cz s úsměvem mistr záporných rolí. S manželkou slavili narozeniny a stovku přátel a členů rodiny pozvali do jedné z nejpřepychovějších pražských restaurací na brunch, jaký jsme ještě neviděli.

Na obrovském rautu si hosté mohli vybírat mezi francouzskými sýry a paštikami, lososem, mořským ďasem, neskutečně upraveným králíkem, hovězím a kachnou. Nepřeberná byla nabídka sladkostí a zmrzlin, pilo se několik druhů vína a nechyběl ani italský sekt. "No, za hubičku to nebylo," smál se Přeučil. "Ale chtěli jsme zrovna nedělní brunch, aby si našli čas i všichni herci, kteří mají večer představení," vysvětlila jeho partnerka Eva Hrušková.

Manželé slavili oba, Jan pětasedmdesátku, Eva šedesátku. Tomu odpovídala i věková kategorie hostů. Nechyběl Jiří Štědroň, jenž si zahrál po boku Hruškové prince v Popelce, Eva Pilarová, Oldřich Vlach, Mirjam Kantorková, Gabriela Vránová, režisér Dušan Klein, fotograf Robert Vano nebo skladatel Zdeněk Barták. Všichni svorně popřáli oslavencům nejen klasické štěstí, zdraví a lásku, ale také hodně práce.

Reklama

Další články

Načítám