Hlavní obsah
Článek

David Prachař (63), kterého jsme zastihli na natáčení seriálu Revír, nám prozradil, jak si užil léto se svojí láskou Lindou Rybovou (48) a dětmi, ale také to, proč podstupuje každé ráno velmi nepříjemnou metodu probuzení. Sám to označuje jako „recept na šťastný život".

"Léto jsem si užil hezky. 14 dní jsme byli s rodinou na dovolené a to nám stačí - když je rodina pohromadě čtrnáct dní, tak je to zázrak," svěřil se Super.cz David, který právě natáčí seriál z mysliveckého prostředí Revír pro Televizi Seznam, vysílat se bude na jaře 2023.

Nečekejte ovšem žádnou přehnaně luxusní destinaci, rodinka vyrazila do Chorvatska a užívali si klidu a sebe navzájem. "Jezdíme na ostrov Rab, kde má místní sochař domeček a pronajímá ho. Tam jsme úplně nejšťastnější," míní herec.

Během rozhovoru o nejnovějším natáčení na sebe David Prachař prásknul nečekanou věc. Prozradil nám tajemství šťastného života. Svěřil se, že podstupuje každé ráno tzv. waterboarding, což je technika mučení, která způsobuje nesnesitelný pocit topení. "Když ráno vstanete, dejte si modrej hadr na obličej, poproste někoho, ať přinese 20 litrů vody a ať to na vás leje," šokoval nás herec.

"Zaručuju vám jednu věc - že si budete vážit života, protože přežijete vlastní smrt," říká jeden z protagonistů seriálu Revír, který tento druh mučení podstupuje každé ráno. "Myslím, že to je dobrá cesta k tomu, aby byl člověk spokojený," radí herec.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám