Hlavní obsah
Článek

Velké pozdvižení na premiéře muzikálu Bídníci způsobila Michaela Ochotská (39). Šokující nebylo ani tak to, že moderátorka nakráčela do GoJa Music Hall v doprovodu milence Michala Exnera (34) - tohle spojení totiž už nikoho nepřekvapí. Zajímavé bylo, že to Míše slušelo. Pro moderátorku tolik typické zvířecí vzory, všudypřítomná loga značek a hluboký výstřih až k pupíku byly ty tam. Ordinérní styl Míša konečně vyměnila za důstojný look hodný moderátorky Televizních novin.

Černé mrkváčové kalhoty a originální sáčko s náznaky šosů podložila klasickou sněhobílou halenkou. Černobílý celek pak byl doplněn Gucci psaníčkem a střevíčky stejné značky. Konečně se vydala cestou mixu značkových, nikoli efektních stylových doplňků.

Jediná vada na kráse by se dala najít v make-upu. Namísto kouřového líčení, které by se k černobílé kombinaci skvěle hodilo, zvolila Míša tvrdé svítivě modré stíny. Celkovou image by podtrhlo, kdyby se při aplikaci make-upu inspirovala v módních časopisech. Pak by vše bylo na jedničku s hvězdičkou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám