Hlavní obsah
Článek

Jeden z nejpopulárnějších televizních moderátorů Karel Voříšek (60) si právě užívá v exotickém Thajsku. A společnost mu dělá jeho o šestnáct let mladší přítel Vladimír Řepka. Podle informací deníku Blesk, který zveřejnil společné thajské fotografie obou milenců, si Voříšek v Asii vybral luxusní apartmány, ke kterým patří i soukromá pláž. Pobyt pro jednoho člověka v letovisku Sea Sand Sun vyjde zhruba na osmdesát tisíc korun.

„Pan Voříšek se svým přítelem mezi ostatní lidi chodili pouze na snídani. A když uslyšeli češtinu, tak vždy velmi slušně pozdravili. Jinak ale většinu času trávili jen ve svém apartmánu a u moře,“ popsal dovolenou známého nováckého moderátora český turista, který pobýval ve stejném rezortu.

Vladimír Řepka, který pracuje jako mluvčí ministerstva vnitra, je po boku Voříška vídán už několik let. Podle zpráv z jejich okolí se pár už jednou rozešel, ale nakonec se znovu dali dohromady. A jak se zdá, tak aktuálně jim láska jenom kvete. Určitě k tomu přispěla i ona luxusní dovolená v Thajsku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám