Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před dvěma týdny rozvířil vody sociálních sítí i šoubyznysu herec Daniel Bambas, jehož známe ze seriálů Velmi křehké vztahy nebo Ulice. Pochlubil se snímkem s přítelem a postavil se za LGBTQIA+ komunitu. Téma jsme s ním probrali, když jsme se byli podívat na 150. reprízu muzikálu Noc na Karlštejně, kde ztvárňuje Karla IV.

"Vůbec mě nenapadlo, že by to někoho až zase tolik zajímalo. Napsal jsem to hlavně proto, že mě každoročně trápí diskuze, která se vyrojí hlavně kolem Pride, ale ona samozřejmě probíhá celý rok. Byl jsem rád, že to spousta médií sdílelo, ale nebyl to záměr a nečekal jsem, že to vyvolá zájem. Myslím to, že mám přítele. Mediálně jsem vyoutovaný už poměrně dlouho a neberu to jako téma," řekl Super.cz.

Vůbec nějakým přítelem se ovšem veřejně pochlubil poprvé. "To je pravda. Protože jsem byl strašně dlouho sám a předtím jsem o svém soukromí nechtěl mluvit a tohle téma řešit. Bylo to z racionálních důvodů, protože jsem nechtěl, aby se o mé práci mluvilo jen v souvislosti s tím, že jsem gay. Nedělejme si iluze, že žijeme v tak vstřícné a tolerantní společnosti," vysvětlil.

"Teď už nemám problém jít s kůží na trh. V tomhle ohledu to považuji za důležité," svěřil a zřejmě to souvisí i s tím, že je poměrně čerstvě zamilovaný. "Je to cizinec, Dán, a jsme spolu půl roku," prozradil Daniel, který se v našem videu rozpovídal i podrobnostech vztahu.

Reklama

Další články

Načítám