Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Becky Holt, známá také jako „nejpotetovanější Britka“, si nedávno nechala potetovat intimní partie, čehož později trochu litovala, protože s partnerem pak minimálně měsíc nemohla mít sex. A protože fanoušci byli zvědaví, pochlubila se na sociální síti záběry přímo z tetovacího salonu.

Je na nich vidět tatéra, který Becky zkušeně tetuje v rozkroku, a ona skoro úpí bolestí. Na sobě měla kalhotky, takže záběry nebyly příliš explicitní a ke smůle sledujících nebylo ani vidět, co si nechala na stydké pysky vytetovat. V rozkroku má mimo jiné i lebku, ale víc detailů neprozradila.

Tetování v oblasti intimních partií vyžadovalo prý nespočet sezení a stejně náročný je i proces hojení. „Můj přítel Ben se k mému rozkroku nesmí ani přiblížit, dokud se to pořádně nezahojí,“ povzdechla si Becky, která je s partnerem obvykle sexuálně velmi aktivní.

Tělo Holt, která už je dokonce i maminkou, pokrývá tetování z 95 %. Moc volného místa jí na kůži tedy nezbývá. Do svého koníčku už vrazila v přepočtu přes milion korun a její tělo pokrývají geometrické tvary, portréty, zvířata nebo třeba texty písní.

Paradoxně, její přítel, kterého potkala loni v baru, nemá jediné tetování. Becky říká, že jsou tak dokonalými protiklady.

Reklama

Další články

Načítám