Hlavní obsah
Článek

Ve čtvrtek přišla smutná zpráva o skonu herce Joea E. Taty, jehož si diváci nejlépe pamatují z role majitele bistra Nata v mimořádně úspěšném seriálu Beverly Hills 90210. Informaci zveřejnil jeho přítel a kolega Ian Ziering.

Ke vzpomínce seriálového Steva se postupně přidávají i další členové populární party.

„Ztratili jsme člena rodiny a dobrého přítele Joea E. Tatu,“ napsala Tori Spelling, představitelka Donny. Na kolegu vzpomíná jako na „jednoho z nejlaskavějších a nejzábavnějších, největšího profíka a úžasného člověka“, s nímž měla tu čest pracovat. „A co je nejdůležitější, byl mi přítelem,“ uvedla herečka.

Jako člena rodiny jej bral i Brian Austin Green. „Joe bezesporu patřil do rodiny a bude nám velmi chybět, budeme s láskou vzpomínat,“ napsal.

A vzpomínku přidala i seriálová Kelly. „Bolí mě srdce, vždy budu vzpomínat na ten úsměv a zlomyslně milující smích.“

Hold kolegovi a příteli vzdal také Jason Priestley, představitel Brandona. „Dnes jsme ztratili mého drahého přítele a televizního bosse Joea E. Tatu. Nat Busiccio byl velkou částí Beverly Hills 90210 a Joey byl velkou součástí mého života. Odpočívej v pokoji, Joey. Nikdo jiný jako ty není.“

Poté, co se zpráva o hercově úmrtí objevila na sociálních sítích a v médiích, ji potvrdila Tatova dcera Kelly, a to na stránce GoFundMe, kde před časem zřídila sbírku na pomoc s financováním péče o nemocného otce, jemuž byla v roce 2018 diagnostikovaná Alzheimerova choroba.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám