Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Popová diva s kosovskými kořeny Rita Ora (33) vždycky patřila mezi zpěvačky s nejhezčí postavou, což také dávala často na odiv na sociálních sítích. Z jejích fotek muselo být fanouškům někdy pořádně horko, ale před svatbou šla zpěvačka do sebe ještě víc a i po ní momentálně každý den dře ve fitku. A jak bylo ve středu vidět po jedné z jejích lekcí cvičení, píle rozhodně nese své ovoce…

Není divu, že si Rita vyšla v úsporném úboru i na ulici. Při chůzi její tělo hrálo všemi svaly a Rita by už s klidem mohla vyrazit i mezi soutěžící v Miss Bikini Fitness.

Autorka hitů Hot Right Now nebo How We Do (Party) si nedávno vzala při tajném obřadu v Londýně o patnáct let staršího režiséra filmu Thor Taiku Waititiho. Jejich vztah se přitom provalil teprve loni v srpnu.

Dvojice byla dva měsíce zasnoubená, než do toho praštila. Nyní se očekává, že uspořádají i pořádnou party pro všechny přátele a příbuzné stejně jako to udělali Ben Affleck s Jennifer Lopez. Je jasné, že Rita na ní bude ve své životní formě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám