Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tak tohle bylo opravdu veselé povídání. Mladinká herečka Anna Linhartová představila Super.cz svého přítele Tomáše, o němž tvrdí, že ho sbalila v gay klubu. "Je to pravda. Bolely mne oči, Anička mi na ně přiložila ruce a rázem to přešlo. Sbalila mne na to, že je léčitelka," potvrdil její slova Tomáš.

Jinak jsou ale spolužáci ze školy, takže se museli potkat už předtím. Tomáš je Aničkou nadšený a to dokonce tak, že si často pouští film Nevinnost, za který byla nominována na Českého lva. "Ale přetáčím a pouštím si jenom pasáže s ní. Takže Aňu Geislerovou (48) jsem viděl poprvé až na Českém lvu, vůbec jsem ji neznal a ve filmu jsem si jí nevšiml," uvedl.

A jak je to s léčitelskými schopnostmi Aničky? Zdědila je prý po mamince Jitce Asterové (64). "Přiloží ruku a vyléčí cokoli," překvapila Anička. Přiznala tak, že v době základní školní docházky neměla skoro žádné absence, protože i když měla ráno teplotu, maminka jí jen přiložila ruku na čelo a šlo se do školy.

Reklama

Další články

Načítám