Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Britka, dnes na sociálních sítích známá jak Belle Grace, sekla s prací pečovatelky o děti a dospělé s autismem, aby rozjela kariéru na placené síti OnlyFans. Starostlivost o druhé ji ale se změnou oboru neopustila. Naopak, dokonce se z ní stala hrdinka.

S jedním z jejích nejvěrnějších sledujících, který její účet podporuje už přes dva roky, se pravidelně spojuje a probírá s ním někdy i dost intimní témata.

„Vyžaduje mou pozornost a naše video hovory sloužily hlavně k tomu, abych mu dělala společnost. Někdy měly i sexuální podtext,“ svěřila v rozhovoru pro Your Tango.

A právě při jednom takovém erotickém video hovoru si Belle všimla, že je jedno z klientových varlat zhruba čtyřikrát větší, než to druhé. Okamžitě ho nabádala, aby se raději nechal vyšetřit, přestože nejprve tvrdil, že měl vždycky jedno varle větší.

Nakonec na radu své oblíbenkyně dal a vyhledal lékaře. A ještě že tak. Ukázalo se, že jde o rakovinu.

„Přestože jsem se specializovala na pacienty s autismem, ne s rakovinou, v určitých momentech poznáte, když je něco špatně,“ dodala k věci.

Její klient aktuálně čeká na výsledky testů, zdali se nemoc rozšířila i do dalších částí těla. Belle mu ale dost možná zachránila život.

Reklama

Další články

Načítám