Hlavní obsah
Článek

Vždycky tvrdila, že nechápe ženy, které si začnou s výrazně starším mužem. Agáta Hanychová (38) nyní už téměř tři měsíce žije s o šestnáct let starším mediálním magnátem Jaromírem Soukupem (55). A září vedle něj štěstím.

"Muži po čtyřicítce smrdí," řekla kdysi v jednom svém živém vysílání. Co na své bývalé výroky říká? "Byla to velká blbost. Kdybych dřív randila se staršími muži, byla bych šťastnější," řekla Super.cz Agáta.

A na Jaromíra pěje samou chválu. "Je to nejlepší vztah. Já věkový rozdíl při našich aktivitách nevidím. V jakémkoli sportu je lepší než já," vysvětluje. "Jaromír je vtipnej a chytrej. Cokoli nechápu, vysvětlí a hodiny dokáže diskutovat. Můžu si ho vážít za to, co vybudoval, co dokázal. Já k němu fakt vzhlížím, to mě baví nejvíc. A do toho je fakt hezkej," usmívá se Agáta.

Konečně prý má také muže, kterému neplatí nájem nebo nákup do ledničky. "Vždycky jsem říkala, že chci kluka, který bude mít dům a lepší auto než já. Tak jsem ráda, že Jaromír těch domů má několik," dodala se smíchem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám