Hlavní obsah
Článek

Blake Lively (36) a Ryan Reynolds (47) neprosluli jen jako jeden z nejkrásnějších hereckých párů, ale také svými vtípky. Především pak herec nevynechá jedinou příležitost, jak svou ženu poškádlit. K radosti fanoušků se tak děje veřejně na sociálních sítích.

Tentokrát šlo o komentář k fotce v bikinách, kterou herečka sdílela. Pózovala u bazénu a v popisku si zanotovala slova ze slavné písně z Pomády „summer lovin’ …had me a blast“. Její muž pak snímek okomentoval následovně: „Wrexham je Ibiza Walesu!“ Místním se ale nechce věřit, že by byla fotka pořízená zrovna ve Walesu, tam prý nikdy není tak krásné počasí... „Možná trochu víc na Západ, ne?“ reagují na hercův komentář.

Pozornost většiny se ale zaměřila právě na Blake a její figuru v bikinách, kterou má opravdu výstavní. Protože na jejím těle nejsou žádné strie nebo celulitida, fanoušci se mezi sebou dokonce pohádali, zda snímek upravovala, či nikoli. „Mně je 40, mám dvě děti, a také nemám strie a celulitidu na přední straně stehen. Někdo má zkrátka štěstí na dobré geny,“ psala jedna z fanynek krásné herečky a trojnásobné mámy. S Reynoldsem mají Jamese, Betty a Inez.

Hercem zmíněný Wrexham je město, v němž sídlí fotbalový klub, který Reynolds spolu s hereckým kolegou Robem McElhenneym loni koupil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám