Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jejich dřívější vztah se po tragické autonehodě Anne Heche opět dostal na přetřes, a to už od něj uběhlo dlouhých dvaadvacet let. Slavná moderátorka Ellen DeGeneres (64) tvořila pár s Heche, která zemřela minulý týden ve svých třiapadesáti letech na následky nehody, tři roky. Poprvé od úmrtí Heche byla DeGeneres spatřena ve středu v ulicích Montecita v Kalifornii v doprovodu své manželky herečky Portie De Rossi (49). Měly namířeno na oběd do bistra Tre Lune. Ellen přitom působila dost zkroušeným dojmem.

Manželka, kterou si jistě pamatujete například ze seriálu Ally McBealová, byla své ženě oporou, když ji ochranitelsky objala okolo ramen v momentě, kdy moderátorce očividně nebyla přítomnost fotografa příjemná. Posléze si raději nasadila sluneční brýle.

Heche 5. srpna narazila ve velké rychlosti do obytného domu v Los Angeles, který se posléze vzňal. Herečka při nehodě utrpěla fatální zranění mozku a plic, kterým po týdnu v kómatu nakonec podlehla. Ještě předtím jí lékaři na její dřívější přání odebraly orgány, pro které našli vhodné příjemce.

Rozchod Heche a Degeneres byl hojně propírán médii a podle pozdějších vyjádření herečky jí lesbická romance zničila kariéru. V Hollywoodu si pak několik let údajně téměř nešrtla. Vztahy mezi oběma expartnerkami tak nebyly úplně růžové a ony nadále nebyly v kontaktu.

DeGeneres přesto v den, kdy Heche zemřela, napsala na sociální síť: „Toto je smutný den Posílám Anniným dětem, rodině a přátelům všechnu svou lásku.“

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám