Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Je to 12 let, co se provdala za Justina Ervina, a tak mu modelka Ashley Graham (36) nejspíš chtěla dát najevo, že vášeň z její strany rozhodně neopadla. A nejen jemu, ale také sledujícím na Instagramu, se kterými se podělila o video, jak nahá pózuje v peřinách.

Intimní partie sice strategicky zakryla, ale plné křivky beze studu vystavila na odiv, jak je ostatně u ní zvykem. "Bůh mě stvořil k obrazu svému," popsala příspěvek.

Těžko uvěřit, že modelka poznala svého muže před lety v kostele. Jako světice na rajcovním videu rozhodně nepůsobí.

Vzali se sice už rok po seznámení, ale s rodinou otáleli celých 10 let. Dnes mají syna Isaaca (2,5) a dvojčata Romana a Malachiho, kteří se narodili v lednu.

Ashley je velmi sdílná o všech strastech i slastech mateřství. Nebojí se zvěčnit při kojení, ukázat poporodní křivky, strie nebo si postěžovat na nedostatek spánku a vše, co je s výchovou drobotiny spojené. I v tomto příspěvku ostatně upozornila na své faldíky.

Jako plus size modelka je velkou zastánkyní pozitivního vnímání ženského těla a na své křivky je pyšná. Vydělávají jí ostatně pořádné balíky peněz, jelikož se řadí mezi nejlépe placené modelky světa.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám