Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Rodinu manželky britského prince Charlese (75) Camilly (75) zasáhla tragédie. Její bratranec Charles Villiers byl nalezen mrtev v londýnském hotelovém pokoji poté, co si zřejmě sám vzal život. Villiers zažíval těžké období od roku 2012, kdy se rozešel s manželkou Emmou Villiers. Od roku 2014 se táhla jejich rozvodová bitva, píše The Times.

Britská média hovoří o jednom z nejdéle trvajících rozvodů v zemi. V době jeho smrti stále nebyly dořešeny otázky výživného a podle dostupných zdrojů se vleklé soudní spory podepsaly na psychice obou znesvářených stran. Villiers se zároveň měl v poslední době dostat do finančních potíží a byl na něj vypsán konkurz.

Devětapadesátiletého muže podle informací The Times nalezla pokojská mrtvého v hotelu Durrants v londýnském Marylebone.

Ještě na začátku měsíce pobýval Villiers na jachtě svého přítele v Řecku, ale kvůli obavám o jeho duševní zdraví přítel zařídil, aby příbuzný vévodkyně z Cornwallu odletěl zpět do Británie a navštívil kliniku. Ovšem místo toho, aby na kliniku skutečně dorazil, se minulou středu ubytoval ve zmiňovaném hotelu a druhý den si vzal život.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám