Hlavní obsah
Článek

Rozchod zpěvačka Shakira (47) a fotbalista Gerard Piqué (35) oznámili teprve v červnu, ale sportovec se rozhodně netají tím, že se posunul dál. Dává na odiv vztah s třiadvacetiletou studentkou publicistiky Clarou Chiou Marti, se kterou nyní vyrazil i na svatbu.

Gerard Piqué a Clara Chia Marti (vlevo) vyrazili na svatbu přátel.

Dvojici zachytil španělský magazín Hola! v oblasti Costa Brava v Katalánsku, jak se spokojeně drží za ruce. Jejich vztah vyšel najevo začátkem měsíce, seznámili se prý na akci, kterou pořádala Piquého produkční společnost Kosmos, pro niž Clara pracuje.

Proslýchá se, že Shakira není vůbec nadšená z toho, že její ex zveřejnil nový vztah. Údajně se měli dohodnout, že počkají alespoň rok, než tak učiní. Takové informace ale bývalý pár sám nepotvrdil. Gerard a Shakira spolu mají syny Milana (7) a Sashu (5).

„Gerard a Clara se vídají už měsíce. Je studentkou, která v jeho firmě organizuje akce,“ nechal se slyšet zdroj pro deník The Sun.

„Drželi vztah pod pokličkou, ale jejich blízcí byli v obraze a pomáhali jim vše utajit. Už to nasvědčuje tomu, že to s ní myslí vážně,“ dodal.

Rozchod se Shakirou vyšel najevo poté, co španělskými médii prolétla informace, že jí byl Gerard nevěrný. Ani to se ale nepotvrdilo a pro dobro svých synů se prý snaží zůstat přáteli.

„S lítostí oznamujeme, že se rozcházíme. Kvůli našim dětem, které jsou naší hlavní prioritou, žádáme o respektování soukromí. Děkujeme za pochopení,“ znělo oficiální vyjádření zpěvačky k rozchodu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám