Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka Aneta Christovová změnila image. Rozhodla se pro extravaganci, a tak si své vlasy obarvila na zářivě růžovou barvu. „Tomu se říká krize středního věku. Čtyřicítka uhodila a já zhubnout nemůžu, to bych byla vrásčitá a měla prsa jak šálu. Cítím se mladá a měla jsem potřebu se nějak osvěžit,“ řekla Super.cz.

Má k radosti ale i další důvod. Spolu s kolegyněmi Lindou Finkovou a Vlaďkou Pirichovou nedávno vydala humornou knížku s názvem Stará, tlustá a blbá, která se ihned stala bestsellerem, a tak holky připravují druhý díl.

Prodalo se mnohonásobně víc výtisků, než se plánovalo, a tak nás nakladatelství přemluvilo na druhý díl. Píšeme po telefonu na dálku. Já jsem u počítače, povídáme si, a tak to vzniká.“

Navíc má moderátorka plné ruce práce se svým podcastem. „My s Vladěnkou a naším kolegou Otou máme ještě podcast Skvělej, tlustá a blbá. Protože lidi zajímal pohled chlapa a dvou žen,“ dodala se smíchem Christovová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám