Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jennifer Flavin požádala o rozvod se Sylvesterem Stallonem (77). Zpráva vyšla najevo jen chvíli poté, co si herec nechal v tetovacím salonu předělat portrét manželky, který zdobil jeho rameno, na hlavu mastifa Butkuse.

Stallonův mluvčí sice trval na tom, že je mezi manželi, které dělí 22 let, vše v pořádku, opak je ale zjevně pravdou. Herec si dle jeho slov obrázek manželky chtěl nechat obnovit, ale jelikož byl nespokojen s výsledkem, který se již nedal opravit, rozhodl se tetování předělat na zmiňovaného čtyřnohého kamaráda.

„Pan Stallone miluje svou rodinu. Manželé spolu v současnosti natáčejí reality show, která se bude vysílat na Paramount Plus,“ uvedl mluvčí.

Podle Closer Weekly Flavin podala žádost o rozvod v pátek v Palm Beach na Floridě. Dle dokumentů, které obdržel Daily Mail, se herec podílel na úmyslném rozhazování peněz a plýtvání manželským majetkem, což mělo nepříjemný dopad na společné jmění.

Jennifer, která převzala hercovo jméno, chce také zpátky své dívčí příjmení. Manželství je podle ní nenávratně v troskách.

„Miluji svou rodinu. Tyto osobní problémy řešíme v soukromí a přátelsky,“ vzkázal Daily Mailu Stallone po svém mluvčím.

Tomu, že manželství prochází krizí, nasvědčovalo i počínání Jennifer na Instagramu. Před dvěma týdny sdílela fotku, na níž se objímá s jejich třemi dcerami, ke které připsala: „Tyhle holky jsou mou prioritou. Na ničem jiném nezaleží. My 4 navždy,“ napsala. Sylvestera už dokonce ani nesleduje na Instagramu.

Stallone a Flavin jsou svoji 25 let a mají spolu dcery Sophii, Sistine a Scarlet.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám