Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Modelka Aneta Vignerová (36) poprvé promluvila o rozchodu se scenáristou a režisérem Petrem Kolečkem (40). Ten matku svého syna Jiříčka vyměnil za herečku Denisu Nesvačilovou (32). Petr se nechal slyšet, že rozchod s Anetou proběhl již před časem a nový vztah začal s čistým štítem.

Pravda je ale podle modelky jinde. "Musím říct, že to byla pořádná kudla do zad. Petr ukončil náš vztah toto pondělí," řekla Super.cz Vignerová. Překvapená je i z jeho nového vztahu s herečkou Denisou Nesvačilovou, se kterou natáčel v létě seriál Pálava.

"To, že má Petr poměr, mi oznámil asi dvě hodiny před tím, než se to objevilo v novinách. Takhle se to přeci nedělá, tohle hodně zabolelo. Měli jsme ve vztahu problémy, který pár je ale nemá?! Ale problémy jsou od toho, aby se řešily. A tím nemyslím rozchodem a novým poměrem. Jsme máma a táta, máme syna," dodala smutně modelka, pro kterou je nyní prioritou, aby se rozchod co nejméně dotknul jejich syna.

Reklama

Další články

Načítám