Hlavní obsah
Článek

Kylie Jenner (26) se na sociálních sítích obvykle těší pochvalným komentářům, občas se ale najdou i hateři. A těch má mladá miliardářka nejspíš tak akorát plné zuby. Na jeden hejt se totiž rozhodla reagovat na svém účtu na TikToku.

Kylie se podělila o video s kamarádkou Anastasiou 'Stassie' Karanikolaou. Obě mají výrazné líčení a velmi plné rty, jak je u nich ostatně zvykem. A právě ty některým nedaly spát.

„Ty rty? Prosím!“ nenechal je jeden takový bez komentáře. „Je to filtr, ale prosím, pokračuj. Vypláču si kvůli tomu v noci oči,“ odpálkovala dotyčného nezvykle drsně Jenner.

Jak je dobře známo, Kylie už roky holduje výplním rtů, kterými řešila svůj komplex. Fanoušci už si na jejich plný tvar zvykli, a i je překvapuje, že to ještě někdo řeší.

„Proč všichni pořád řeší její pusu, vždyť vypadá skvěle,“ podivovali se trollům.

Kylie šla prvně na výplně už v 17 letech. Dohnal ji k tomu komentář od chlapce, který ji sice pochválil, že dobře líbá, ale vzápětí dodal, že má hrozně malou pusu. To v Kylie nejspíš zůstalo, přiznala, že ze svých úst měla od té doby mindrák.

S úzkými rty se ale rozhodně už nemusí trápit. A co nevyřeší výplně, může dohnat filtry na sociálních sítích, jak jsme se nyní mohli přesvědčit.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám