Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Patricie Pagáčová (35) se loni v květnu stala maminkou dcery Bibiany. Od té doby je pořád v jednom kole a je jasné, že moc času na sebe s manželem Tiborem nemají. Když už ale mají zajištěné hlídání dcerky, umí toho oba naplno využít.

Naposledy si díky pomoci rodiny užili relax ve wellness, o který se Pagáčová podělila i se svými fanoušky, když sdílela sexy fotku přímo z ochlazovacího bazénu, kam si vykračovala úplně nahá.

Snímek samozřejmě zveřejnila rafinovaně tak, aby kromě zadečku nebylo téměř nic vidět. „Boží začátek dne, boží jedna noc bez dítěte, díkybohu za babičky. Vyspaný, vyrelaxovaný, co víc si přát. A teď hurá za Bibi. Mimochodem ochlazovací jezírko má krásných 17 stupňů a po té sauně je to prostě pecka,“ líčila nadšeně Pagáčová, která nedávno prozradila, že se prý necítí moc ve formě.

„Mám pocit, že loni po porodu to bylo lepší než letos. Už nekojím, měla jsem hodně práce a na cvičení neměla čas. Teď jsem si řekla, že se do toho zase opřu,“ slíbila si herečka. Při pohledu na její figuru je ale možná až zbytečně sebekritická...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám