Hlavní obsah
Článek

Svým počínáním o sobotním odpoledni si známý hollywoodský herec nominovaný i na Oscara Gary Busey (78) asi zrovna nepomohl. Pouhý den poté, co jej několik žen obvinilo ze sexuálního obtěžování, si během posezení v parku v Malibu nečekaně a bez rozmýšlení sundal kalhoty a seděl jen v trenýrkách na laviččce.

Osmasedmdesátiletý herec byl hvězdou filmů Loupež na zakázku, Smrtonosná zbraň, Bod zlomu či Přepadení pacifiku.

K jeho víkendovému incidentu ohledně stažených kalhot s rukou v rozkroku přišel v úterý jeho mluvčí se zvláštním vysvětlením. Prý si herec možná jen potřeboval ulevit.

„Gary často sedí na lavičce před svým domem, medituje a dívá se na oceán. Podle našeho odhadu si možná ve svém věku uvědomil, že se nemůže včas dostat na záchod, což by vysvětlovalo, co se stalo na té lavičce,“ uvedl jeho mluvčí.

Podivné chování přišlo v nejméně vhodnou chvíli, pouhý den poté, co jej tři ženy obvinily z nevyžádaného sexuálního kontaktu, harašení a osahávání během kongresu hororových filmů, který nedávno proběhl v New Jersey.

Podle zahraničních médií se hercovo chování, ale také vzhled, radikálně změnily po dramatické nehodě na motorce v roce 1988, při níž herec málem přišel o život.

Související témata:
Harašení

Reklama

Další články

Načítám