Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Andrea Kalivodová (46) vyrazila se svým mužem Radkem Tögelem na romantickou dovolenou, kde oslavili osmé výročí svatby.

„S mým manželem Radkem jsme již 8 let, je to tedy bronzová svatba. Milujeme krásná česká města, jako je Praha, Český Krumlov, Jindřichův Hradec, Třeboň. Naposledy jsme spolu byli sami na skvělém výletě v Italském Miláně v únoru na Valentýna v roce 2020. Pak přišel covid a všichni víme, co následovalo. Takže takhle sami a bez dětí jsme opravdu vyrazili s manželem po více než dvou letech,“ svěřila si Super.cz zpěvačka, která si užila romantiku právě v kouzelném Českém Krumlově.

Nechyběl čas na památky a toulky městem. „V Českém Krumlové plánuji na příští sezónu 2 koncerty, byli jsme tedy také obhlédnout terén,“ prozradila Andrea s tím, že vyšel čas i na koupání.

S manželem si nadělili k výročí opravdu neobvyklý dárek.

„Začali jsme spolu intenzivně cvičit. Tedy já jsem konečně začala pravidelně a progresivně cvičit pod jeho vedením, je to skvělé a konečně se dávám opět kompletně do formy,“ prozradila operní diva.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám