Hlavní obsah
Článek

Asi nikdo nepochyboval, že svatební šaty Jennifer Lopez (54) budou něco speciálního. Ovšem realita možná ještě předčila veškerá očekávání. Podívejte se na celkem troje svatebky, které byly hvězdě hudebního i filmového nebe ušity přímo na míru.

Ačkoli jsou Jennifer a Ben Affleck (51) svoji už od minulého měsíce, kdy absolvovali ‚rychloobřad‘ v Las Vegas, veselku se všemi jejich nejbližšími a vším, co ke správné svatbě prominentů patří, si užili až o víkendu, kdy se v hercově domě v Georgii pořádala celkem třídenní oslava jejich vstupu do manželství.

Nestárnoucí kráska si na tuto příležitost nechala ušít božské šaty od Ralpha Laurena s bohatou volánovou vlečkou a holými zády, které mají hodnotu milionu dolarů. Ty se staly těmi ‚hlavními‘, které nevěsta vynesla na obřad. Nebyly ovšem jediné, kterými se JLo nechala rozmazlit.

Podle snímků, které byly zveřejněny na Instagramu magazínu Vogue, si nechala zpěvačka vytvořit celkem tři slavnostní modely. Druhá róba krémové barvy s průstřihem v oblasti hrudníku měla stejnou hodnotu, jelikož byla v dekoltu pošita množstvím drahých kamenů. Neméně impozantní byly i třetí šaty, které byly pošity kaskádovitými šňůrkami z perel.

Které svatební šaty Jennifer Lopez to u vás vyhrály?
Hlavní šaty s volánovou vlečkou.
34,6 %
Druhé šaty s drahými kameny v dekoltu a na zádech.
13,7 %
Třetí šaty s perlami.
51,7 %
Celkem hlasovalo 18388 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám