Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Přes 3000 slev ve 43 městech, slevy od téměř 300 slevových serverů. Takovou nabídku můžete najít na webu největšího z českých slevových srovnávačů SlevyDnes.cz. Každý týden navštíví SlevyDnes.cz stovky tisíc Čechů a mají z čeho vybírat. Například pobytových nabídek se slevou nabízí tento slevový srovnávač přes 400 – od zahraničních, sportovních a zážitkových pobytů po relaxační či lázeňské pobyty za pár stovek v naší domovině. Kromě pobytů můžete například v Praze dnes nalézt přes 1200 slev z kategorií jídlo, krása, služby, zábava či zboží. Podívejme se na současné nákupní hity.

Pohádkové prostředí národního parku Šumava v útulném prostředí penzionu na 3 dny pro dva

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

V luxusním penzionu v krásné šumavské přírodě si každý výborně odpočine. V ceně jsou zahrnuty snídaně a večeře v nejlepší BIO kvalitě z okolních farem, svařák, zapůjčení horského kola, 2 hodiny na tenisovém kurtě a mnoho dalšího! Wi-fi a parkování zdarma na místě je samozřejmostí.

Obří slevy do výše až 75% nyní nabízejí salóny krásy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Například chloupky si můžete nechat natrvalo odstranit již za 99 Kč! Tato procedura je zcela bezbolestná a jedná se přitom o nejúčinnější metodu trvalé epilace IPL. Ošetření intenzivním pulsním světlem je nejnovější a jedna z nejúčinnějších metod (až 99% redukce chloupků) vhodná také k odstranění akné, pigmentových skvrn, žilek, jizev, strií a tetování. Ošetření provádí odborně vyškolený certifikovaný personál.

Nejprodávanější novinka roku, revoluční nanopodložka na mobil, brýle, GPS. Chytne a nepustí za neuvěřitelných 29 Kč!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Fantastickou slevu 79 % má nyní vpravdě revoluční výrobek. Nanopodložka vyrobená z nanomateriálu se speciálním povrchem umožňuje odložit jakýkoli předmět, který se přichytí a „odlepit“ lze pouze s vynaložením mírného úsilí. Při zašpinění lze opláchnout teplou vodou a podložka opět lepí jako nová. Ideální doplněk do auta i k ostřejší jízdě, do kanceláře či domácnosti. Lehké předměty udrží i vzhůru nohama!

Báječná semidílná sada překrásného bavlněného povlečení za polovic!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Za skvělých 299 Kč lze pořídit kvalitní sadu sedmidílného povlečení a zútulnit tak svou ložnici. K dispozici je několik barevných variant a 100% bavlna zaručí absolutní komfort a příjemný regenerační spánek.

Pohádková 4denní dovolená pro 2 osoby na jednom z nejkrásnějších zámků střední Evropy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Neskutečnou slevu 62% na ubytování nabízí hotel v lázeňských Bojnicích, perle Slovenska s úžasnou atmosférou. Naproti hotelu se nachází nádherný zámek Bojnice, 200 m od hotelu si můžete odpočinout v lázních, ve městě se nachází nejstarší zoologická zahrada Slovenska s 286 druhy zvířat. V okolí desítek kilometrů se nachází několik lyžařských areálů. Součástí nabízeného balíčku je welcome drink, polopenze se specialitami maďarské a slovenské kuchyně a útulné pokoje s veškerým vybavením.

Další články

Načítám