Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Agáta Hanychová (38) se po dvou měsících vrátila ze Španělska do Česka a už je v pracovním procesu. Influencerka trávila léto ve španělské Marbelle a v New Yorku se svým partnerem Jaromírem Soukupem (55), se kterým randí už dva měsíce.

"Mám se krásně, myslím, že je to na mně i vidět," řekla Super.cz Agáta, která hned první dny po návratu ze Španělska trávila nejen se svými dětmi, ale také prací. Se svým partnerem připravují společný pořad Agáta Jaromíra Soukupa, a tak teď modelka často pobývá v barrandovských ateliérech.

Od rozvodu s Jakubem Prachařem nebyla s žádným partnerem tak dlouho jako s Jaromírem. Dva měsíce ve Španělsku prý proběhly bez jediného problému.

"Je to určitě od mého exmanžela jediný partner, se kterým jsem byla takhle dlouho v kuse. Dali jsme to úplně skvěle, nehádali jsme se a těšíme se, že spolu teď budeme furt. Máme společný smysl pro humor, stejné zájmy, milujeme pohyb, sport, je nám spolu moc hezky. Chová se krásně k mým dětem. A teď spolu budeme i pracovat," dodala Hanychová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám