Hlavní obsah
Článek

Robert De Niro (68) se připravuje na roli bezdomovce ve svém novém filmu Being Flynn. Studium role vzal z gruntu a v jednoho bezprizorního muže z ulice se proměnil. Byl přitom tak dokonale maskován, že ho v ulicích Bostonu a útulku pro bezdomovce nikdo nepoznal.

„Strávili jsme opravdu celý den v ubytovně pro bezdomovce Pine Street Inn, kde Nick Flynn, kdo napsal tyto paměti, pracoval. Bylo zajímavé, jak se rychle dokázal vmísit mezi ostatní v tom domku. Měl čepici hluboko staženou přes oči a snažil se hrát, že je nachlazený, tak si dával před tvář ruku. A nevěřili jsme vlastním uším, když někdo v té ubytovně najednou řekl: ‚No, možná by mě mohl hrát Bob De Niro!‘ Ten člověk netušil, že Bob stojí kousek od něj,“ prozradil režisér filmu Paul Weitz.

Jako bezdomovec De Niro strávil několik hodin také v ulicích newyorské finanční čtvrti. „Vybrali jsme různá místa, kde jsme doufali, že lidé budou ignorovat tak slavnou filmovou hvězdu. Tak jsme jeli do finanční čtvrti, kde každý jde do práce a nikdo jiný ho nezajímá, klidně přejdou kohokoli, když jdou za svou prací,“ dodal Weitz.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám