Hlavní obsah
Článek

Členové kapely O5 a Radeček se vypořádali s novou pracovní výzvou. Kluci totiž skládali kompletní hudbu k novému filmu Cirkus Maximus, který bude mít premiéru 13. října. Pro titulní píseň Slova kapela natáčela klip v zimovišti Cirkusu Berousek a na place se dalo napětí krájet.

Štáb musel být velmi opatrný, aby hlasitou hudbou nedráždil tygry. Přímo za kapelou během natáčení totiž odpočíval bílý tygr a další divoká zvířata. Pro kluky z kapely to byla premiéra hrát v těsné blízkosti divokých zvířat.

„Nejdřív jsme z přítomnosti tygrů měli srandu. Dělali jsme si před klecí selfíčka a chtěli si je pohladit. Naštěstí nás lidé od cirkusu včas upozornili, že právě tento tygr nedávno ukousl ruku kulisákovi, když kolem něho neopatrně prošel. Takže ano, respekt i strach jsme pak fakt měli, protože bez ruky se dá hrát na kytaru špatně,“ řekl Super.cz basák Ondřej Polák.

Už od dětství jsme si přáli jednou složit filmovou hudbu. Takovou práci jsme dělali poprvé, a i když jsme se museli hodně učit, bylo to super,“ popisuje frontman skupiny Tomáš Polák.

Ve filmu, který je založený na příběhu dvou bratrů akrobatů, uvidíte v hlavních rolích Radima Fialu, Petra Batěka, Jana Přeučila (87), Oldřicha Kaisera (68), Barboru Mottlovou (37) nebo Hanu Gregorovou (71).

Reklama

Další články

Načítám