Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Sarah Hyland (31) se tři roky po zásnubách provdala za partnera Wellse Adamse (38) a nyní se podělila o první svatební snímek. Ten pořídili na vinici Sunstone Winery v kalifornské Santa Barbaře, kde ke svatbě o víkendu došlo.

V dlouhých svatebních šatech bez ramínek vypadala hvězda Takové moderní rodinky kouzelně. Zamilovaným pohledům jejího muže se tak vůbec nelze divit. Wellsovi, jenž se proslavil díky reality show Bachelor in Paradise, to v tmavém obleku také nesmírně seklo.

Dvojici v komentářích zahrnuly pochvalami také slavné osobnosti, včetně například herečky Vanessy Hudgens, která šla Sarah za družičku.

„Úchvatná,“ chválila kolegyni. „Jste jako ze snu. Gratuluji. Moc vám to přeji,“ vzkázala účastnice Bachelor in Paradise Catherine Giudici.

Svatby Hyland a Wellse se účastnilo na 150 hostů, včetně kolegů a kolegyň z Takové moderní rodinky Sofie Vergary, Ariel Winter, Nolana Goulda a Jesseho Tylera Fergusona, který je oddával.

Hvězdný pár se zasnoubil v roce 2019 během dovolené na Fiji. Ke svatbě mělo dojít už v roce 2020, ale kvůli pandemii koronaviru se odsunula. Nakonec se ale zamilovaná dvojice přeci jen dočkala. A jak si užili veselku se můžete podívat v galerii.

Reklama

Další články

Načítám