Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Krásná Renata Langmannová (37) spustila mezi českými celebritami nový hit. Tím je v kabině nastříkávané opálení, díky němuž se modelka pyšní stále krásně snědou pletí, jako by se právě vrátila z exotické dovolené. A Renatino dokonalé tělo ve spojení s bronzovým opálením, to je zatraceně nebezpečná kombinace.

O tom, že je Renata krásná a žádoucí žena, nelze pochybovat. Protože ale ví, že na sobě musí neustále makat, neusíná na vavřínech a trendy v oblasti zkrášlování bedlivě sleduje. Proto když k nám dorazily samoopalovací nástřiky, neváhala a hned si je vyzkoušela. "Mám ráda opálený vzhled, ale z důvodu rakoviny kůže a stárnutí pokožky si dávám pozor na opalování jak v soláriu, tak na sluníčku," vysvětlila Renata, proč se rozhodla tuto proceduru vyzkoušet.

A dobře udělala. Z už tak dost sexy Renaty se stala hříšná opálená dračice, která muže okouzluje dokonalým vzhledem. Její přítel Ondřej Novotný by si blonďatou krásku měl hlídat jako oko v hlavě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám