Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Playmate a bývalá partnerka Karlose Terminátora Vémoly Denise Ayverdi má za sebou další plastickou operaci. Vnady má číslo 9 a nyní přišlo na řadu pozadí. Rozhodla se nechalt vyplnit svůj zadek.

"Zadek mám vyplněný vlastním tukem. Nechtěla jsem silikon. Nechala jsem si udělat výplň v Turecku, v Istanbulu. Každý třítisící člověk u této operace umírá. Je to hodně nebezpečná operace, ale já jsem o to moc stála, " řekla Super.cz Denise.

Tuk Denise vzali z břicha. "Musela jsem nejdřív přibrat osm kilo, dva měsíce jsem hodně jedla. V lednu jsem pak odletěla na operaci. Už nikdy nebudu mít tuk na břiše, ten je odsátý. Já budu už do smrti přibírat jen do zadku. Mám to teď vyvážené s prsama," prozradila milovnice plastik.

"Už od patnácti let miluju plastiky. Chtěla jsem být Playmate, můj vzor byla Pamela Anderson. Kvůli ní jsem začala s plastikami. Chlapi jsou vyřízení. Momentálně se rozmýšlím, jestli jít do vztahu," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám