Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Bývalá finalistka Miss Czech Republic, která také reprezentovala Vietnam na světové soutěži krásy, se vdala. Vindy Krejčí, jež momentálně hraje v nováckém seriálu Praha den a noc, řekla "ano" už před devíti měsíci stylistovi Luďku Šmehlíkovi. Málokdo měl o tom tušení.

"Nosím tolik šperků, že to moc lidí nepostřehlo," řekla Super.cz s úsměvem Vindy. "Jsem třičtvrtě roku šťastně vdaná. Manžel je stylista, jsme spolu devět let. Svatba byla malá, o nás, žádná obr vietnamská veselka, bylo nás do stovky," prozradila Vindy.

Svatební cesta nebyla zahraniční. "Udělali jsme si adrenalinovou svatební cestu, lezli jsme po skalách, obdivovali Moravu," prozradila modelka a herečka.

Vindy se věnuje stále modelingu i přesto, že měří pouhých 162 centimetrů. "Zaměřuji se spíše na focení. Stále se modelingu věnuji, ale mám také svůj podcast a hraju v seriálu Praha den a noc. Baví mě to," dodala Vindy Krejčí.

Reklama

Další články

Načítám